Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

Hemresa

Av anneli - 26 augusti 2010 22:25

I morgom bitti (senast 6.00) ska vi åka hem till min mamma i Gunnarsjö. Det är en resa på ca 60 mil. Jag flyttade för 28 år sedan men jag åker fortfarande hem, fast jag har aldrig bott i det hus där mamma bor nu. När vi åker tillbaka till Vattholma på söndag åker jag också hem. Det är faktiskt hem åt båda hållen!!

Jag har gjort betonghjärtan som vi ska ställa på min pappas och min brors gravar när vi kommer ner.De dog båda 2005 och har gravarna bredvid varandra. Det fattas nåt grönt i den ena och gravljus i båda.

  

Bilstickningen är packad. Jag var på Yll&Tyll igår och köpte garn till disktrasor, en är redan färdig och den ska syrran få. Ett nystan med tunn och mjuk merinoull som ska bli en sjal ska också få åka med.

  

På lördag är vi hos syster i Långås då hennes sambo har 50-årskalas. Jag behövde ett nytt halsband till den nyinköpta klänningen, var på Kicks och köpte en "bas" som jag pimpade. Lite svarta pärlor och en turkos ängel ska nog passa till klädseln som är i svart och turkost.

  

 
 
Mita

Mita

27 augusti 2010 09:34

Du gör så fantastiskt fina saker...om det är Gunnarsjö vid Kungsäter så har jag mitt hem i närheten, Ubbhult mellan Kungsbacka och Hällingsjö. Men jag har flyttat till Lidköping.
Kram från Mita

http://mitashantverk.blogspot.com

 
Maria

Maria

27 augusti 2010 09:56

Så fina grejor du visar. Betonghjärtana bir så fina vid gravarna, det är jag säker på. Ja, det är fint att ha två hem. Jag säger också "hem" när jag åker till mor och släkt i Skellefteå. Och jag säger förstås "hem" när jag åker tillbaka till Kalmar.
Ha en fin resa och vistelse.
Maria

http://santsomgormigglad.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skapa flashcards