Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Målade muggar

Av anneli - 29 oktober 2010 19:48

Igår var det porslinsmålning igen. Då kunde jag ta hem mina muggar som jag målat och som nu var brända. På två muggar blev det samma blommor som på tallrikarna fast i en annan färg. Jag Googlade efter latinska ord och hittade ganska många bra och passande att skriva som iställetförblommapresenter.

Crea diem- Skapa dagen och Vive hodie- Lev idag. 

 

  

 En mugg blev det ett hjärta på med texten Ex animo- Från hjärtat

 

 

Imorgon ska jag först till Vattholma och köpa garn. Det är en tjej från Alunda som har en garnbutik där som med jämna mellanrum är ute på "turne'". Jag antar att jag kommer att få tag på raggsocksgarner till bra priser. Efter det blir det raka vägen till Fyrishov i Uppsala och Slöjdmässan. Där hoppas jag att Inga-Lisa från Gällivare Textil finns och att jag då kan fylla på förrådet med tenntråd och skinn.

Ha en riktigt skön fredagkväll med mycket mys och stickande. Det tänker i alla fall jag ha!!!   

 
ANNONS
 
sytanten

sytanten

29 oktober 2010 23:03

Hej!
Vill du beställa en handduk? det går bra att mejla mej, det är lättare att skriva då.(Klart att jag fixar en)
min mejl: bettanholgersson@hotmail.com

http://sytanten-bettan.blogspot.com

 
Maria

Maria

30 oktober 2010 09:06

Så fina muggar! Hoppas att du hittar ett bra raggsocksgarn och mycket annat fint!
Maria

http://santsomgormigglad.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - Torsdag 11 jan 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ andelinnshandverk med Blogkeen
Följ andelinnshandverk med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se