Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Mera halsdukar

Av anneli - 31 mars 2011 17:19

Nu blir det fler halsdukar till "Sticka för livet". 2 st är blockade och den rosa är 1,65 m lång och den grönblå är 1,57 m.   För att ha lite att variera med så har jag startat upp 3 st nya i lite olika modeller!

 

 
ANNONS
 
Carina

Carina

31 mars 2011 23:37

Hej. Hittade till din blog via Sticka för livet på Facebook. Helt otroligt så mycket fint du gjort!! Imponerande.

http://kattqarina.blogspot.com

 
Ika

Ika

31 mars 2011 23:40

Hej Annelie...

Vilket fantastiskt arbete du gör åt så många..
Har titta runt på din blogg lite,men klocka e mycke men LOVAR..jag återkommer...:)
Ta gärna en titt på min blogg...och titta på vad min hobby är..
Ha det gott så länge..

Ika " sticka för livet "

http://www.scrapika.blogspot.com

 
Siv

Siv

4 april 2011 15:22

Hej! Jag har läst på Facebook om Sticka för livet men när jag skulle läsa vidare så kommer jag inte in där. Är det något fel eller? Det är ett jättebra projekt ni startat för Barncanserfonden.
Jag vill gärna vara med och sticka halsdukar och jag bara undrar om ni kommer att fortsätta till i december och hur gör jag nu??
Tacksam för svar. Hälsningar Siv

http://www.bloggmormor.blogspot.com

 
Ingen bild

Carina

5 april 2011 14:22

Hej! Håller med Siv jag hittade inget heller något på Facebook - jag är gärna med och stickar men behöver lite mer information om inlämningsställen med mera (bor i Göteborg).

 
Anneli

Anneli

5 april 2011 22:05

Vad kul det är att fler och fler blir intresserade av "Sticka för livet". Eftersom evenemangssidan strular så är det omgjort till en grupp på FB istället, i sökrutan på FB skriver man in sticka för livet utan "". Välkomna till gruppen// Anneli

http://andelinnshandverk.bloggagratis.se

 
Soili

Soili

8 april 2011 11:02

Hej.Hittade dej via div klickanden.Vilka fina grejer du gjort.Här stickas det också halsdukar för glatta livet.Det är verkligen en fantastisk idé det här.Har drabbats själv,så stickorna jobbar på lite extra flitigt.Kommer och hälsar på fler gånger.

http://soanpysslar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se