Direktlänk till inlägg 18 juli 2011

Hatt och tofflor

Av anneli - 18 juli 2011 18:34

Idag har det blivit lite mera till Värma liten. Hatten har jag gjort ett eget mönster till, med hopplock från lite olika andra mönster, dekorerad med en virkad blomma och en nalleknapp.

Tofflorna hittade jag mönster till på Ravelry. Superenkla att sticka men jag missade lite i monteringen så jag måste nog testa att göra minst ett par till. Mycket restgarner har jag att sticka upp men det tar inte så mycket på lagret, detta setet väger inte mer än 40 gr. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carina

19 juli 2011 09:48

Superfina tofflor, jag tror jag har mönstret själv nånstans, men om du har länken till Ravelry-mönstret får du gärna dela med dig av den. Nu har jag stickat 10 Easy Peasy Beanies (ska bara sys ihop, det tråkigaste kvar alltså). Och så har jag virkat några hättor. Får se vad det mer kan bli innan jag ska skicka iväg paketet till Dagen och Värma liten-projektet. Det finns ju en hel del restgarner hemma att ta av, om man säger så. Ha det gott, Carina

 
lena

lena

20 juli 2011 22:46

Tossorna var ju hur gulliga som helst...:)
Du vill inte dela med dej mönstret ????

http://lenahaga.blogg.se

 
Lena Wiman

Lena Wiman

23 juli 2011 14:42

Ett liknande mönster har jag hittat här
http://organizedpackrat.blogspot.com/2007/11/knitted-ribbed-welted-toe-baby-booties.html

http://notoriskstickare.blogspot.com

 
Ingen bild

Tina Olander

24 juli 2011 15:18

Hej!

Tina i Falun på tråden. Nu har jag gjort en av dessa små och söta tofflorna, men oj, vilket huvudbry jag hade när jag skulle sy ihop dem. Jag satt länge och snurrade på den lilla tossan, och tillslut kom jag på det. Ibland står det ju bara still i skallen.
Vet du om de tar emot dessa små tossor på Värma Liten för frakt till Afrika?

Tack för länken till mönstret.
mvh //Tina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anneli - 11 januari 2018 20:48

Bilden som inspiration kom ju inte med i förra inlägget ?

Av anneli - 11 januari 2018 20:39

Man kan ju hitta inspiration från alla håll. Sonen ville ha nya raggisar som matchade hans bil och det klart att han skulle få det. Nu kan han vara varm om fötterna i Vemdalen. Resten av grabbarna som är med måste ju också ha varma fötterna! ...

Av anneli - 15 augusti 2017 17:34

För många år sedan lånade jag en bok på biblioteket om smygmaskvirkning, en mycket gammal teknik. Då virkade jag några vantar men sen har det fallit i glömska tills i helgen då jag var på Ullmarknaden i Österbybruk. Jag köpte ett kit med garn, krok o...

Av anneli - 12 januari 2017 20:47


Sonen och hans kompisar åkte till Vemdalen i eftermiddag. Häromdagen kom han med en beställning på mössor. Tyger valdes ut och jag sydde och de blev uppskattade. ...

Av anneli - 13 oktober 2015 20:51

Att gjuta betong är superkul, att gjuta betongbyxor är ännu kuligare! Det går att få till väldigt personliga presenter av dessa byxor.   Här får jag hjälp av barnbarnet Stella att blanda betongen.   Ett par byxor som är doppade i betong o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se